Mikä on Parkkikiekot.fi ?

Parkkikiekko.fi -verkkokauppa löydät Suomen makeimmat parkkikiekot tai joku saattaa myös puhua pysäköintikiekoista.

Parkkikiekot.fi tuotteet on valmistettu Suomessa ja valmistaja/myyjänä toimii LedRoom Oy kenen ylläpitämä myös verkkokauppa on. Parkkikiekot.fi -parkkikiekkoja myydään pääasiallisesti yrityksen omassa verkkokaupassa. Lisäksi Parkkikiekot.fi -parkkikiekkoja löytyy myynnissä esimerkiksi monilta huoltoasemilta ympäri Suomea, saatavuus ja mallit vaihtelavat. Parkkikiekot.fi parkkikiekkoja on myös mahdollista tilata ns. räätälöitynä jopa yksittäisenä, olemme myös valmistaneet lukemattomille yrityksille omia parkkikiekkoja käyttäen yrityksen omaa logoa.

Kysy rohkeasti lisää soittamalla 040 528 1180 / Antti Lehtonen

Joku voi vielä miettiä, voinko käyttää Parkkikiekot.fi -parkkikiekkoa? (toimituksen huomautus että meiltä saa myös perinteistä sinistä parkkikiekkoa, jota kukaan ei ole vielä tilannut). Mutta kuiteskin, Kesäkuun alussa vuonna 2020 voimaan astunut uusi tieliikennelaki tuo helpotusta auton kanssa pysäköivälle, sillä jatkossa pysäköintiajan voi merkitä virallisen parkkikiekon kanssa vapaammin esimerkiksi kirjoittamalla saapumisajan paperilapulle.

Vaikka saapumisajan merkitsisi minuutin tarkkuudella esimerkiksi ”Saapumisaika klo 14:32”, pysäköintiaika lasketaan alkavaksi seuraavasta tasa- tai puolitunnista. Esimerkkitapauksessa siis kello kolmesta iltapäivällä.

Pysäköitäessä saapumisajan ilmoitustavasta riippumatta on tärkeää, että aika on helposti luettavissa tuulilasin läpi. Käytännössä lappu tai kiekko tulee siis edelleen sijoittaa kojelaudan päälle, ei esimerkiksi istuimelle.

Terveisin,
Antti Lehtonen / Yrittäjä